נכתב על ידי: איריס שמש
תאריך: 12/04/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  מפשירים את הדג ומשרים במיץ לימון משומר כחצי שעה . שוטפים וסוחטים מהנוזלים היטב. טוחנים את הדג יחד עם הבצל והשום. מוסיפים את הכוסברה, ביצים ופירורי לחם . מתבלים עם כף כמון ומלח ומערבבים היטב.   מכניסים את הבלילה לחצי שעה למקרר. יוצרים כדורים ומטגנים בשמן משני הצדדים עד להזהבה.   בסיר : מכניסים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, השמן . חותכים את העגבניות הבשלות לרבעים ומוסיפים לבלילה. מתבלים  בסוכר ,בקימל, כף כמון,עלי דפנה מלח. מבשלים כחמש דקות על אש גבוהה. מוסיפים כוס וחצי מים , מנמיכים את האש ומבשלים כרבע שעה על להבה נמוכה.   מוסיפים את קציצות הדגים ומבשלים עוד כ- 7 דקות.    המתכון מאתר: http://iris-matkonim.com/  ניתן לצפות שם בתמונה

 
אודות המחבר

באתר תמצאו מתכונים למגוון מאכלים: אוכל ישראלי, מזרחי , הודי, אוכל לילדים ועוד, מתכונים אשר שונו, שופרו ושודרגו . טיפים והמלצות אישיות ממני, שמש טליגאון איריס מנסיון של שנים, בנוסף באתר מתכונים שעברו דורות במשפחתי אשר מוצאה מהודו.
בהצלחה ובתיאבון,

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe153.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון