נכתב על ידי: קייטרינג בשרי המנגליסטים
תאריך: 10/02/2018
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


המנה מומלצת כמנת פתיחה לאירוח או קייטרינג בשרי לאירועים. החישוב נעשה לפי קילו כנפיים ל 4 מנות. כל מנה מכיה בממוצע 4 יחידות כנפיים.

1. הכנת הרוטב

- מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב; סויה, דבש, שום וקטשופ.
- מכניסים את הקערה אל המיקרו למשך 30 שניות על מנת לדלל את המרכיבים ולהקל על העירבוב

2. השריית הכנפיים ברוטב

- יוצקים את הכנפיים ואת הרוטב לקערה
- מומלץ להכניס אל המקרר ולהשרות את הכנפיים והרוטב למשך לילה (אם ממהרים, אין חובה שכזאת..)

3. הכנת הכנפיים על הגריל

- מדליקים מנגל על פחמים
- שמים את הכנפיים כ - 8 דקות מכל צד (יש להפוך את הכנפיים לאחר 8 דק)
- לאחר מכן מוציאים את הכנפיים אל תוך קערת הרוטב שנשארה לנו ומבצעים הטבלה שנייה של הכנפיים ברוטב
- מחיזירם את הכנפיים אל המנגל לבישול של עוד 2 דקות בכל צד.

שיהיה בתאבון (:


 
אודות המחבר

המנגליסטים הינו קייטרינג בשרי המתמחה באירוע בשר בכל אזור בארץ ובכל כשרות. למנגליסטים מגוון תפריטים של ארוחות בשריות ומתכונים ייחודים. אנו שמחים להביא מין הידע הקולינרי שלנו באתר זה

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1531.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון