נכתב על ידי: סוגת
תאריך: 12/08/2018
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לכל אחד יש את הסוד הזה שהוא אוצר בתוכו והוא לא רוצה לחלוק עם אף אחד, כי הסוד הזה מקנה לו איזה שהוא יתרון בעולם. זה יכול להיות פעולה עסקית מסוימת בעולם העסקים שמייצרת עבור המבצע אותה יתרון תחרותי על המתחרים, זה יכול בעולם הדייטינג, למשל, בושם מסוים שנשים יודעות שתמיד "מפיל" את הגברים לרישתן, וזו יכולה להיות  בדיחה מסוימת שתמיד שוברת שתיקות מביכות.
איך מכינים?

תחילה צקו חלב לקערה והטבילו בה את הביסקוויטים.
בתחתית תבנית מרובעת הניחו את שכבת הביסקוויטים הראשונה. היא תהווה את הבסיס לעוגה.
הכנתהקרם: כעת יש לערבל עם מיקסר בקערה את השמנת, הפודינג, אבקת סוכר, קליפתלימון, תמצית וניל ואת הגבינה. ערבלו עד אשר מתקבלת תערובת אחידה ויציבה.
הרכבתהעוגה: כסו את שכבת הביסקוויטים הקיימת בתחתית התבנית בשליש מכמות הקרם,ושטחו את הקרם. טבלו עוד ביסקוויטים בחלב והניחו אותם על שכבת הקרם –בצפיפות. כסו את שכבת הביסקוויטים בעוד שכבת קרם (שליש) ועשו זאת שוב כאשרשכבת ביסקוויטים היא השכבה האחרונה. (השאירו קרם לאחר כך).
כעת מלאו שק זילוף בקרם שנותר לכם והזליפו עיגולי קרם צפופים על שכבת הביסקוויטים האחרונה.
כסו ואחסנו את העוגה למשך לפחות 6 שעות, המצב האידאלי הוא, כאמור, אחסון ללילה שלם.
לפני ההגשה עטרו את העוגה בקליפת לימון מגורדת.
הגישו (והתחילו לקצור מחמאות??).

בתאבון!


 
אודות המחבר

מאגר המתכונים של חברת סוגת

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1532.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון