חפש מתכונים:       
שלום אורח
20.07.2019
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

מתכון לעוגת ביסקוויטים בקרם לימון

מאת: סוגתעוגות ועוגיות - שונות12/08/2018241 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   שעה עד שעתיים
מתאים ל:   20 מנות
 
רכיבי המתכון:

***שימו לב, כדאי להכין את העוגה יום לפני ההגשה.

מה צריך?

תבנית מרובעת 30X20 ס"מ
חצי כוס חלב
250 ג' ביסקוויטים

עבור הקרם:

מיכל אחד גבינה לבנה – רצוי 9%
2 מכלי שמנת מתוקה
כפית אחת תמצית וניל
גרידת קליפת לימון מלימון אחד
6 כפיות פודינג אינסטנט וניל



אופן ההכנה:

לכל אחד יש את הסוד הזה שהוא אוצר בתוכו והוא לא רוצה לחלוק עם אף אחד, כי הסוד הזה מקנה לו איזה שהוא יתרון בעולם. זה יכול להיות פעולה עסקית מסוימת בעולם העסקים שמייצרת עבור המבצע אותה יתרון תחרותי על המתחרים, זה יכול בעולם הדייטינג, למשל, בושם מסוים שנשים יודעות שתמיד "מפיל" את הגברים לרישתן, וזו יכולה להיות  בדיחה מסוימת שתמיד שוברת שתיקות מביכות.
איך מכינים?

תחילה צקו חלב לקערה והטבילו בה את הביסקוויטים.
בתחתית תבנית מרובעת הניחו את שכבת הביסקוויטים הראשונה. היא תהווה את הבסיס לעוגה.
הכנתהקרם: כעת יש לערבל עם מיקסר בקערה את השמנת, הפודינג, אבקת סוכר, קליפתלימון, תמצית וניל ואת הגבינה. ערבלו עד אשר מתקבלת תערובת אחידה ויציבה.
הרכבתהעוגה: כסו את שכבת הביסקוויטים הקיימת בתחתית התבנית בשליש מכמות הקרם,ושטחו את הקרם. טבלו עוד ביסקוויטים בחלב והניחו אותם על שכבת הקרם –בצפיפות. כסו את שכבת הביסקוויטים בעוד שכבת קרם (שליש) ועשו זאת שוב כאשרשכבת ביסקוויטים היא השכבה האחרונה. (השאירו קרם לאחר כך).
כעת מלאו שק זילוף בקרם שנותר לכם והזליפו עיגולי קרם צפופים על שכבת הביסקוויטים האחרונה.
כסו ואחסנו את העוגה למשך לפחות 6 שעות, המצב האידאלי הוא, כאמור, אחסון ללילה שלם.
לפני ההגשה עטרו את העוגה בקליפת לימון מגורדת.
הגישו (והתחילו לקצור מחמאות??).

בתאבון!

 



 
     
     
     
   
   
     
   
 

מתכונים נוספים מאת סוגת

מתכונים נוספים בנושא עוגות ועוגיות - שונות

מאת: ריצ' קצפת - Rich'sעוגות ועוגיות - שונות09/10/123329 צפיות
עוגה לבנה, כמו של פעם, רכה וקלה מאד להכנה. כקינוח או סתם ככה עם הקפה

מאת: ריצ' קצפת - Rich'sעוגות ועוגיות - שונות09/10/122207 צפיות
מתכון להכנת מאפינס עם חתיכות של אננס ואגוזי מלך קצוצים.

מאת: ריצ' קצפת - Rich'sעוגות ועוגיות - שונות09/10/121821 צפיות
עוגה מאגסים משומרים ופרג על בסיס עוגיות אוריאו ואגוזים.

מאת: ריצ' קצפת - Rich'sעוגות ועוגיות - שונות09/10/122471 צפיות
רולדה מבצק עם קקאו ואגוזים במילוי קרם מוקצף משובח ודובדבנים.

מאת: ריצ' קצפת - Rich'sעוגות ועוגיות - שונות09/10/123084 צפיות
עוגת נפוליאון ידועה גם בשם קרם שניט (מגרמנית) או מיל-פיי, היא עשויה ממספר שכבות (בדרך כלל 3 שכבות) של בצק עלים אפוי ולעתים מקורמל עם מילוי בין השכבות.

מאת: חגית נועםעוגות ועוגיות - שונות25/08/113119 צפיות
עוגיות נהדרות בטעם חלבה, נימוחות ונמסות בפה, הסוד למרקם המיוחד טמון בהכנת בצק לח ובעיבוד מינימלי, ובנוסף, העוגיות לוקחות ממש כמה דקות להכנה.

מאת: הדסעוגות ועוגיות - שונות23/08/112324 צפיות
מתכון קלל להכנה טעים מאודד !

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported