נכתב על ידי: אסי לוי
תאריך: 08/11/2023
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחתוך לנתחים קטנים, להוסיף את המצרכים, לעסות את הבשר, ולעטוף בנייר אפייה ושוב ב2-3 שכבות של נייר כסף אטום, להכניס לתנור שחומם מראש ל150 מעלות למשך 3 וחצי שעות, להוציא מהתנור, לעסות שוב בעדינות, להוסיף קצת מלח ופלפל, לסגור ולאטום שוב, להכניס לעוד שעה וחצי שעתיים, לקראת הסוף ניתן לפתוח את הכיסוי לרבע שעה לקבלת ציפוי קריספי עדין

 
אודות המחבר
בקייטרינג יהלום תוכלו לקבל שירות קומפלט לאירועים, אוכל משובח, עיצוב והגשה יוקרתיים, כשרות מהודרת, עם צוות אדיב ומקצועי שיעניק גם לכם אנרגיות טובות באירוע.
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1541.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון