חפש מתכונים:       
שלום אורח
19.04.2025
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

מתכון קל לאסאדו מושלם

מאת: אסי לויאסדו08/11/202375 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   מהיר
מתאים ל:   5 מנות
 
רכיבי המתכון:

אסאדו (עדיפות לאסאדו עם עצם)

* נתח אסאדו (שפונדרה - מס 9) טרי בלבד
* מלח, פלפל שחור גרוס, רוזמרין, שום מקולף, שמן זית



אופן ההכנה:
לחתוך לנתחים קטנים, להוסיף את המצרכים, לעסות את הבשר, ולעטוף בנייר אפייה ושוב ב2-3 שכבות של נייר כסף אטום, להכניס לתנור שחומם מראש ל150 מעלות למשך 3 וחצי שעות, להוציא מהתנור, לעסות שוב בעדינות, להוסיף קצת מלח ופלפל, לסגור ולאטום שוב, להכניס לעוד שעה וחצי שעתיים, לקראת הסוף ניתן לפתוח את הכיסוי לרבע שעה לקבלת ציפוי קריספי עדין
 

תגיות המתכון: מתכון לאסאדו


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
קייטרינג יהלום קונצרן מוביל בתחום הקייטרינג ועיצוב אירועים. אנחנו אוהבים לחלוק תובנות וטיפים עם הלקוחות שלנו. גם כאן תוכלו ליהנות ממגוון טיפים, ולקבל הצצה למתכונים המוצלחים שלנו. לאתר הבית שלנו https://www.cey.co.il/
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת אסי לוי

מתכונים נוספים בנושא אסדו

מאת: שף עופר סמואלאסדו14/02/1113089 צפיות
קייטרינג אסאדו "לומו-אסאדו" מתמחה בבשרים ודרכי עשייתם המסורתיות מהפריג'ה הדרום אמריקאית ועד למתקני עישון מעשה נפח אומן בדמות קטר מלואיזיאנה הרחוקה המסורת האמריקאית של הדרום דרכי הטיפול בבשר נעשים בהדרגה ובהתאם למסורת האמריקאית שבבי עץ רטובים מחמישה סוגי עצים בניהם זית, אפרסק, לבונה, שקד, והיקורי נזרקים על הגחלים בזמנים מסויימים ויוצרים ארומה משכרת בסביבה ומטעימים את הבשר בטעמים שלא תשכחו לזמן www.lomo-asado.co.il

מאת: אסף גולןאסדו13/10/1021628 צפיות
אני רוצה מחר לעשות לחברים שלי מנלגל ברצוני לדעת איך עושים אסדו על האש

מאת: שף יעקב אסדו06/09/1010122 צפיות
מנת בשר טעימה ונימוכה שילוב טעמים מדהים בכל נגיסה

מאת: שף יעקב אסדו09/07/1023516 צפיות
מנת בשר אמיתית כמו בכל המסעדות המפורסמות



מאת: שף אריאל רוזנבלוםאסדו15/07/0914423 צפיות
* את האסאדו, מכינים עם העצם. לכן כשקונים את נתח הבשר לאסאדו, צריך לקחת בחשבון כמות גדולה של בשר לכל סועד (כחצי מהכמות יהיה עצם).* בניגוד למנגל, חשוב שלא יהיה מגע ישיר של הבשר עם האש. הסוד הוא לצלות את הבשר במרחק של כ-20 סמ מהגחלים. בצורה זו, הבשר מתבשל מבפנים על ידי החום הפנימי שמשתחרר מהעצמות וכך נשמרת העסיסיות.* במהלך הצלייה מורחים את הבשר אך ורק בשמן זית, מלח ופלפל וחובה להגיש אותו בסוף עם רוטב צ'ימיצ'ורי. רוטב הצ'ימיצ'ורי עשוי מהרבה פטרוזיליה קצוצה שמעורבבת עם הרבה שום, חומץ ושמן זית. מוסיפים כמובן גם מלח ופלפל ונותנים לכל התערובת לנוח.

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported