נכתב על ידי: איריס שמש
תאריך: 20/04/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מערבבים את הבשר עם 2 כפות מים מוסיפים בצל מטוגן,3 כפות פירורי לחם,2 ביצים טרופות,כף פטרוזיליה,שן שום קצוץ,מתבלים עם כמון , מלח ,פלפל ומרק עוף. מערבבים את העיסה היטב ומכניסים חצי שעה למקרר. מכינים כדורי קציצות.במחבת : מטגנים עם מעט שמן את הקציצות עד שהמעטפת משחימה. בסיר שטוח : מטגנים בשמן בצל אחד,מוסיפים 4 כפות רסק עגבניות, 2 שיני שום חתוך לעיגולים.מעבירים לסיר את הקציצות המטוגנות. מוסים מים רותחים עד כיסוי הקציצות.מבשלים חצי שעה על אש בינונית.מוציאים את הקציצות מהסיר. לתוך הרוטב בסיר מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד שהתפוחי אדמה מתרככים.מחזירים את הקציצות ומבשלים חמש דקות נוספות. בתיאבון .  (ניתן לצפות בתמונה באתר :   http://iris-matkonim.com/

 
אודות המחבר

באתר תמצאו מתכונים למגוון מאכלים: אוכל ישראלי, מזרחי , הודי, אוכל לילדים ועוד, מתכונים אשר שונו, שופרו ושודרגו . טיפים והמלצות אישיות ממני, שמש טליגאון איריס מנסיון של שנים, בנוסף באתר מתכונים שעברו דורות במשפחתי אשר מוצאה מהודו.
בהצלחה ובתיאבון,

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe170.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון