נכתב על ידי: מרק
תאריך: 30/04/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1.       מערבבים בקערה את חומרי משרה לתערובת אחידה.  מכנסים את הבשר החתוך ומשעים לשעתיים במקרר. 2.       מחממים שמן בסיר ומטגנים ( כמות לא גדולה ). לאחר 4-3 דקות, כשצבעו של הבשר משחים מעט, מוצאים את הבשר בעזרת כף מחוררת על נייר סופג  ( חוזרים על כך עד סיום טיגון הבשר ).   הכנת הרוטב: מחממים מעט שמן בסיר. מטגנים את הקטשופ, הסוכר, החומץ, הסויה, השום, הזנגויל והבצל מביאים לרתיחה ומסרים מהאש. יוצקים את הרוטב על קוביות הבשר המטוגנות.  


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe186.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון