נכתב על ידי: גבינות מהלב
תאריך: 02/05/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


הכנת הגפליטע פיש אמנם נראית קשה ומסובכת אך למעשה היא פשוטה למדי. טוחנים  את הבצל לקציצות במטחנת בשר. מערבבים את כל החומרים יחד ונותנים לתערובת לנוח שעה.מכניסים את כול החומרים לציר לסיר עם מים ומבשלים 20 דקות. מנמיכים את האש . עושים קציצות בידיים רטובות ומכניסים לסיר.מבשלים שעתיים שעתים וחצי על אש נמוכה . מוצאים בעדינות את הקציצות לכלי זכוכית . מסננים את הציר ומכניסים לכלי עם הקציצות ומה שנשאר לכלי אחר. פורסים את הגזר ומסדרים על הקציצות. ניתן להכין גם תפוחי אדמה מבושלים, ליצוק עליהם את הציר ולהגיש אותם כתוספת לגפילטע פיש


 
אודות המחבר

אנחנו מלמדים הכנת גבינות לבנות,גבינות חצי קשות,גבינות צהובות וגבינות עובש במטבח הביתי בעזרת כלים וחומרים זמינים.

כל מתכון שנכתוב הוא מתאים גם לגבינות קנויות אבל טעמו של כל מאכל יהיה משובח יותר אם תכינו את הגבינות בעצמכם.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe187.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון