נכתב על ידי: אלינוער
תאריך: 09/05/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לערבב את חומרי המשרה ולמרוח על הרולדה. להשאיר במקרר ללילה.  אני השארתי כמעט יממה.   להכין מספר חתכים בבשר ולהכנסי לתוכם פרוסות שיני שום. אפשר להכניס גם מצידי הנתח פנימה.   לחמם שמן בסיר גדול ולהזהיב את הבצלים. להוסיף את נתח הבשר ולטגן (לסגור) את הנתח מכל הצדדים.מוסיפים את היין , מנמיכים את האש וממשיכים לבשל כ 20-30 דקות תוך הפיכת הבשר . מוסיפים חצי כוס מים וממשיכים לבשל עוד 30 דקות בערך.  לקראת סיום הבישול לחמם תנור לחום של 130 מעלות.   להוריד מהאש להוסיף את הפטריות ואת שאר השום (אם נשאר לכם) . לכסות בנייר אלומיניום ולהכניס לתנור לשעה עד שעתיים. תלוי כמה רך אתם רוצים את הבשר שלכם. לקרר.


 
אודות המחבר

בת אנוש רגילה שאוהבת את המטבח מגיל קטן

מקווה שתהנו מכל ביס, בדיוק עמו שאני אוהבת להכין :-)

בואו לבקר אותי בבלוג שלי - ראי/ה כתובת אתר

אלינוער

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe196.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון