נכתב על ידי: עורכת דין דנה תדמור
תאריך: 11/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


טוחנים את העגבניות כולל הרוטב בצורה גסה, במקביל מטגנים בשמן הזית את השום עם הסלרי והגזר עד לריכוך ומוסיפים את העגבניות הטחונות,מערבבים היטב ומורידים לחום הנמוך ביותר. מוסיפים את התבלינים ומבשלים כשעתיים.כאשר הרוטב כל הזמן מעורבב,מתבלים בעשבי התבלין ומגישים.

כאשר הרוטב מוכן מקפצים במחבת את הזיתים והצלפים ומוסיפים את רוטב העגבניות ומבשלים כחצי שעה ומקפיצים את הפסטה המבושלת פנימה, ניתן ורצוי להוסיף פרמזן.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe2.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון