נכתב על ידי: ליז עוזיאל
תאריך: 15/06/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. לפרוס את הבצלים לרצועות ארוכות ועבות

2 לחמם סיר עם 4 כפות שמן

3.לטגן את הבצלים עד להזהבה

4.להכניס את הכבדים לסיר ולטגן יחד עם הבצל עד שצבעו מאפיר

5. למזוג את המים בסיר ולהוסיף את הפטריות והתבלינים ולבשל  עוד כ 15-20 דקות על אש בינונית ולכסות אותו חלקית

6.לקצוץ את הכוסברא (השטופה) ולהכניס לסיר ל 5 דקות נוספות .

7. לפרוס לחם שחור טרי , ובתאבון !


 
אודות המחבר

התחלתי את ניסיוני במטבח בגיל 18 ,מילדה ששרפה חביתה הפכתי לשפית של המשפחה ,כל תבשיל שלי בא מהאהבה

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe219.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון