נכתב על ידי: קורס בישול - פורטל לימודים ToStudy
תאריך: 14/07/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכנת הקציצות-

בקערה גדולה מערבבים את הבשר הקצוץ עם הביצים, הפטרוזיליה, הנענע ופירורי הלחם

לאחר שמתקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את הבצל והתבלינים

על מחבת שחומם מראש מטגנים בשמן זית את הקציצות

להכנת הרוטב

לאחר טיגון הקציצות נשים אותם בקערה עמוקה עמידה בחום

בסיר קטן נפרד נחמם את רסק העגבניות , השום מרק העוף והפטרוזיליה

אם הרוטב סמיך מדייי ניתן להוסיף מעט מים

ולהשאיר על אש קטנה עד לרתיחה

יוצקים את הרוטב על הקציצות ומחממים לפני ההגשה

מומלץ להגיש עם אורז

תתכוננו למחמאות

בתאבון והגיע הזמן למשחקים כיפים.


 
אודות המחבר

פורטל לימודים - ToStudy - כל הקורסים לבישול, קונטוריה ואפיה במקום אחד

אנו שמחים להציג לכם את רשימת בתי הספר לבישול וקורסי הבישול המובילים כיום בישראל. עברו על רשימת הקורסים המוצעים לכם בהמשך הדף ובחרו את אלו שהכי מתאים לכם, השאירו את פרטיכם במקום המיועד לכך, וצפו לשיחת טלפון בהקדם מנציגי בית הספר לבישול שנבחרת עם הצעת מחיר להתחלת קורס בישול, קורס קונדיטוריה או קורס אפיה בבית ספר.

למידע על קורסים לבישול לחץ כאן

http://www.tostudy.co.il/findlimudim.asp?example=6&stage2=220&stage3=288&ezor=0

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe223.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון