נכתב על ידי: חיים לבון
תאריך: 16/07/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. מערבבים את חומרי הרוטב. מערבבים בנפרד את הקוטג' והביצים לתערובת אחידה.

2. מרכיבים את הלזניה: משמנים תבנית בינונית ומניחים שכבה אחת של עלי לזניה. מעליה שופכים חצי מכמות הרוטב ומכסים בעוד שכבה של עלי לזניה. לאחר מכן מפזרים את קוביות הגבינה המלוחה ומניחים שכבה נוספת של עלי לזניה. יוצקים את תערובת הקוטג', מניחים את השכבה האחרונה של עלי הלזניה ויוצקים את החצי השני של הרוטב. ניתן לפזר גבינה צהובה מגורדת מעל הרוטב.

3. מכניסים את התבנית לתנור למשך שעה על חום בינוני.


 
אודות המחבר

 

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe226.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון