חפש מתכונים:       
שלום אורח
20.08.2019
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

פסטה - לזניה חלבית

מאת: חיים לבוןלזניה16/07/200921551 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   4 מנות
 
רכיבי המתכון:

1 חבילת דפי לזניה
1 חבילת גבינה מלוחה חתוכה לקוביות
2 גביעי גבינת קוטג'
2 ביצים
גבינה צהובה מגוררת

לרוטב:

2 גביעי רסק עגבניות
1/2 כפית מלח
אורגנו לפי הטעם
1/2 כוס מים



אופן ההכנה:

1. מערבבים את חומרי הרוטב. מערבבים בנפרד את הקוטג' והביצים לתערובת אחידה.

2. מרכיבים את הלזניה: משמנים תבנית בינונית ומניחים שכבה אחת של עלי לזניה. מעליה שופכים חצי מכמות הרוטב ומכסים בעוד שכבה של עלי לזניה. לאחר מכן מפזרים את קוביות הגבינה המלוחה ומניחים שכבה נוספת של עלי לזניה. יוצקים את תערובת הקוטג', מניחים את השכבה האחרונה של עלי הלזניה ויוצקים את החצי השני של הרוטב. ניתן לפזר גבינה צהובה מגורדת מעל הרוטב.

3. מכניסים את התבנית לתנור למשך שעה על חום בינוני.

 

תגיות המתכון: לזניה פסטה, לזניה חלבית


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת חיים לבון

מתכונים נוספים בנושא לזניה

מאת: ריצ' קצפת - Rich'sלזניה21/06/125469 צפיות
מתכון של ריצ' להכנת לזניה במילוי שמנת, פטריות ורוטב עגבניות.

מאת: שף יעקב לזניה22/12/115434 צפיות
לזנית בשר טחון ורוטב מעולה מנה מנצחת

מאת: שף יעקב לזניה17/12/113535 צפיות
מנת לזניה חלבית מאוד טעימה ודיאטתית

לזניה מגבינות לאירוח או סתם לכייף טעים מאוד תנסו.....

מאת: קורס בישול - פורטל לימודים ToStudyלזניה26/04/0929700 צפיות
אין כמו הריח של לזניה חמה. מנה מעולה לאכול עם המשפחה בארוחת שישי

מאת: גבריאלה וידרהלזניה24/02/094017 צפיות
לזניה מפתיעה במילויי ארטישוק תרד וגבינה

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported