נכתב על ידי: שי
תאריך: 22/07/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לטגן את קוביות הבשר . להנמיך אך הלהבה ולבשל את הבשר כשעה.

לחתוך את החציל לקוביות .

להוסיף את החצילים לבשר.

הכנת המרק:

לסיר גדול מוסיפים 4 כוסות מים , עגבניות מרוסקות , רסק עגבניות , מלח פלפל סוכר לפי הטעם . לחמם

להוסיף את הבשר והחצילים ולהביא לרתיחה מספר דקות .


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe228.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון