נכתב על ידי: שי
תאריך: 22/07/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


משרים במים כשעה לפני הבישול את הסולת והבורגול . מסננים את המים . לשים את החורים ומכינים מהם בצק.

קוצצים את הבצלים ומערבבים יחד עם הבשר והתבלינים . לטגן .

בסיר גדול מרתיחם : ליטר מים , עגבניות מרוסקות   , דלעת חתוכה לקוביות . להוסיף את התבלינים ואת הסוכר.

סוכר מוסיפים לפי הטעם .

מן הבצק מכינים כדורים קטנים . את כדורי ה בצק משטחים בידיים וממלאים בעדינות בבשר .מכדררים.הבצק עוטף את הבשר . כדאי להרטיב את ידיים במים כדי שהבצק לא ידבק לידיים . את כל הכדורים מניחים על מגש .

את כדורי הקובה זורקים לסיר המרק . מביאים לרתיחה . וכבות את האש.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe229.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון