נכתב על ידי: זיווה חיים
תאריך: 05/08/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר למרק מטגנים את הבצל עם מעט שמן זית ועם השום עד להתרככות הבצל. מוסיפים את הקמח ואת אבקת המרק ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים את כוס היין וממשיכים לטגן כ-2 דקות. ממלאים את סיר המרק במים רתוחים וממשיכים לבשל את המרק בצל לעוד כ- 20 דקות.

ניתן להגיש עם קרוטונים או גבינה מגוררת להעשרת הטעם של המרק בצל.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe239.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון