נכתב על ידי: RotemG
תאריך: 05/08/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לסיר מרק מכניסים את העוף ומוסיפים מים רתוחים למילוי הסיר, משאירים את המים להתבשל ועם כף מוציאים את הקצף שנוצר למעלה. חותכים את הבצל, הגזר וירקות שורש ומוסיפים. את צרורי הסלרי והפטרוזילה יתן לקצוץ או להכניס כצרור ולהוציא בסיום הבישול. מבשלים את המרק עוף כשעה על אש נמוכה ולאחר מכן מוציאים את מה שלא רוצים לאכול.
ניתן להגיש עם איטריות או שקדי מרק. 


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe240.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון