נכתב על ידי: דנה זליצקי- עדשים
תאריך: 16/08/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


· מבשלים 1 כוס קינואה עם כוס ורבע מים למשך 15דקות.

· בקערה שמים קינואה מבושלת עם נענע ומערבבים.

· מוסיפים שמן זית ולימון וקצת מלח ומערבבים.

· מוסיפים חמוציות ואגוזי מלך ומערבבים.

· טועמים ומוסיפים מהמרכיבים לפי הטעם האישי שלכם


 
אודות המחבר

דנה  היא נטורופתית, מרצה בחוגי בית ומעבירה סדנאות לבישול בריא במסגרת "עדשים".

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe247.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון