נכתב על ידי: PaulG
תאריך: 18/08/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מחממים תנור מראש לחום 200 מעלות
את כל מרכיבי המירנדה מכניסים לבלנדר ומערבלים יחדיו לקבלת מרקם אחיד. מורחים את התערובת על הדג ובתוך הדג ומוסיפים ענף רוזמרין לפנים הדג.
מכסים את הדג בנייר כסף ומכניסים לתנור ל- 30 עד 40 דקות

מומלץ להגיש עם תפוחי אדמה אפויים


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe249.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון