חפש מתכונים:       
שלום אורח
13.08.2020
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

דג בורי בעשבי תיבול וצ'ילי

מאת: PaulGבורי18/08/200912786 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   4 מנות
 
רכיבי המתכון:

4 דגי בורי שלמים
8 עגבניות שרי
חצי צרור כוסברה
חצי צרור פטרוזיליה
מעט מיץ לימון
5 כפות רוטב צ'ילי
בצל קצוץ
6 שיני שום
מלח ופלפל
4 ענפי רוזרין



אופן ההכנה:

מחממים תנור מראש לחום 200 מעלות
את כל מרכיבי המירנדה מכניסים לבלנדר ומערבלים יחדיו לקבלת מרקם אחיד. מורחים את התערובת על הדג ובתוך הדג ומוסיפים ענף רוזמרין לפנים הדג.
מכסים את הדג בנייר כסף ומכניסים לתנור ל- 30 עד 40 דקות

מומלץ להגיש עם תפוחי אדמה אפויים

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת PaulG

מאת: PaulGקדירת בשר וירקות24/03/0913722 צפיות
קדירה עמוסה כל טוב. מעולה לימים סגריריים

מתכונים נוספים בנושא בורי

מאת: שף יעקב בורי21/10/116604 צפיות
מנת דגים מרוקאית חריפה. טעים בטירוף, מומלץ בחום!

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported