נכתב על ידי: נועה פרידמן
תאריך: 24/08/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר בינוני מטגנים את האורז השטוף כדקה עם מעט שמן זית ושום, לאחר מכן מוסיפים את כוסות המים ומביאים לרתיחה, מכסים את הסיר וממשיכים לבשל על אש קטנה כרבע שעה. לאחר שהמים התאדו  מוסיפים את הפטרוזיליה ואת גרעיני הרימון ומשאירים מכוסה לעוד כמה דקות.
מגישים כתוספת למנה הבשרית ונהנים מארוחת חג צבעונית 


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe253.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון