נכתב על ידי: נטי סדי
תאריך: 28/08/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחם ירקות....
מטגנים בסיר רחב:
בחצי כוס שמן זית או קנולה....
1 בצל קצוץ
2 שיני שום
1 פלפל ירוק או צהוב קצוץ
כף אורגנו
כפית עלי טימין
 קופסא זיתים מגולענים

בקערת המקסר עם וו לישה לבצק:
1 ק"ג קמח
שקית שמרים או 2 כפות שמרים יבשים
כף סוכר
כף מלח.
מערבבים קלות
מוסיפים את תערובת הירקות המוקפצת לקערת הקמח ומוסיפים 2 כוסות מי ברז...
לשים כ 5 -7 דקות לבצר דביק וגמיש....
משאירים לתפיחה כ 30 דקות...
מעבירים את הבצק שתפח לשתי תבניות מאורכות....
מתפיחים 15 דקות נוספות בתבניות....ואופים כ 40 דקות.

לאחר אפיה.. מוציאים מהתבנית ומורחים בתערובת של שום כתוש ושמן זית.. מריחה קלה...

מחזירים לתנור לאפיה חוזרת של עוד 10 דקות.......... ממש מוצלח וקוצר מחמאות..........


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe260.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון