נכתב על ידי: נועה פרידמן
תאריך: 21/09/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון



בקערה עמוקה מערבבים את כל חומרי הרוטב ומניחים בצד למשך שעה. בקערת ווק שמים  שמן עם שום על אש גבוהה, מוסיפים  את נתיחי העוף ומטגנים תוך כדי ערבוב, מוסיפים את שאר הירקות בהדרגה. שופכים את הרוטב בהדרגה על לתוך התבשיל

מגישים עם קישוטי פאקנים מסוכרים

בתאבון


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe283.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון