נכתב על ידי: דוקטור אורי עצמון
תאריך: 13/10/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


* בקערה גדולה מערבבים קמח שמרים ואבקת האפייה.
* מוסיפים את  המרגרינה מומסת לקמח,ומוסיפיןם גם מים ומלח, עד לקבלת מרקם בצק אחיד. ומרססים במעט שמן למניעת התיבשות, מכסים את הבצק בניילון ומתפיחים במשך שעה
* מחממים תנור ל-180 מעלות.
* את הבצק מרדדים ומעצבים בצורת טבעות קטנות ומניחים על תבנית משומנת
* את הביצה הטרופה מוטובלים כל עוגיה ולאחר מכן שופכים שומשום על העוגיה
* אופים כ- 25 דקות, עד להשחמה של העוגיות.



 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe288.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון