נכתב על ידי: דוקטור אורי עצמון
תאריך: 26/10/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בקערת בחישה למקיסר שמים קמח, שמרים, מים, מלח וסילאן ומפעילים את המיקסר לכ10 דקות במהירות גבוהה
ונותנים לבצק שהתקבל לתפוח כשעה.

מרדדים את הבצק לצורה הרצוייה - עדיף בצורה עיגולית ומשאירים שוליים עבים יותר.

מורחים את רוטב העגבניות הגבינה והתוספות ומכניסים לכחצי שעה לתנור בחום של 220 מעלות.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe294.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון