נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 31/10/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


פורסים את הבצל לרבעים

פורסים את הבטטה לרבעים כמו הבצל{לחתוך באופן אחיד את כול הירקות..}לא קשה תאמינו לי}

קישואים כמו הבטטה והבצל

החצילים גם

השום..לקלף שלמים ראש וראש בנפרד

מעשים בשמן זית את כול הירקות

מניחים בתבנית

מעט פלפל מעט מלח עלי טימין לערבב עים הירקות

לשפוך מעט שמן זית שוב על הכול ולתנור כחצי שעה על אש של 170 מעלות


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe298.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון