נכתב על ידי: ניר פילוסוף
תאריך: 23/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  1. יום לפני ההכנה מקלפים את עור הדג בעודו קפוא- השיטה הקלה ביותר לעשות זאת היא לחתוך פרוסה של 1 ס"מ לרוחב הדג מצד הזנב רק מהבשר עד העור, הופכים את הדג כשהעור כלפי מעלה ומכניסים אותו מתחת לזרם המים בכיור לכחצי דקה כדי  להפשיר את העור לאורך כל הדג. לאחר שהעור הופשר מניחים את הדג  על השיש ומושכים את העור מבשר הדג ע"י משיכה במקום שחתכנו קודם לצורך אחיזה.

כעת ניתן להפשיר את הדג במקרר.

  1. מכניסים את פילה הדג לשקית כשהצד שהיה עליו העור פונה כלפי מטה, מפזרים על פני בשר הדג את כל שאר המרכיבים וסוגרים טוב את השקית.
  1. בישול : מחממים מראש תנור לטמפרטורה של 180 מעלות ומכניסים את הדג ל – 18 דקות.
  1. מוציאים מהתנור וממתינים כ- 2 דקות , חותכים את השקית ומעבירים לכלי מתאים להגשה.

בתאבון.

ניר פילוסוף

קייטרינג פילוסוף – מטעימים לך ארוע

לצילום המנה - http://www.katering.co.il/salmonFish.asp


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe30.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון