נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 31/10/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


משרים את הדג כ4 שעות עים חומץ מלח ולימון

שוטפים היטב

מטגנים בסיר את הפלפלים  וגם הפלפל היבש כ3 יח

מגרדים כ2 עגבניות ושמים בסיר

חותכים כוסברה בצורה עדינה ושמים בסיר

ממתנים כ רבע שעה

מניחים את הדג מעל מצע הירקות

מוסיפים את התבלינים {ממולצץ בכוס או כערה נפרדת}

פלפל אדום כ3 כפות..כף כמון...חצי כפית מלח ...חצי כפית פלפל שחור או לבן.

שמים עוד כוסברה מעל התיבלון וממתינים כחצי שעה על אש נמוכה

 

 

 


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe300.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון