נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 01/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לוקחים קילו בשר טחון ..משביחים אותו עי הוספת בצל מגורד כוסברה קצוצה פטרוזילה קצוצה{חצי חבילה}מעט מרק עוף מעט כמון.רבע כוס סודה לשתיה מערבבים טוב טוב

לוקחים חציל פורסים אותו לאורך שמים קמח וביצה ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב

שמתקרר לוקחים את פרוסת החציל ומגלגלים עים הבשר פנימה

מסדרים בתבנית

לרוטב......

מטגנים כ1 בצל. פלפל גמבה.מעט מרק עוף .כמון.מלח פלפל לפי הטעם{מומלץ לשים מעט לטעום ולראות שוב אים צריך}

יוצקים כ2 כוסות מים חמים לסיר שמים רסק עגבניות מבאים לרתיחה יוצקים על החצילים ולתנור כחצי שעה

להגשה...פטרוזיליה קצוצה מעט מעל...

בתאבון


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe311.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון