נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 01/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מרתיכים סיר מים ושמים בתוכו את העגבניות

לאחר כ3 דקות הקליפה יוצאת כמעט מעצמה

מתקרר חותכים לקוביות קטנות ושמים בסיר טפלון

חותכים את שיני השם לפרוסות דקיקות

ושמים פנימה

שמים  את הפפריקה

חותכים את הפלפלים לקוביות דקות ושמים פנימה

אש נמוכה

כ 2 שעות שמים את השמן ו.המלח ........יש להזהר מאוד עים המלח זה ההצלחה ממש לאט לאט כי טעות קטנה ואין מטבוחה ממש לאט לאט פלפל הלבן כנל ממש לאט לפי הטעם יש לתת לטעום לפני ההוצאה הסופית


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe313.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון