נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 02/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


פורסים את החציל לקוביות שמים במסננת ומפזרים מלח להוציא את מרירות החציל כרבע שעה מייבשים עים נייר סופג

מטגנים בשמן עמוק לקבלת גוון זהוב ויפה

מניחים בכערה

פורסים את הפלפלים לרצועות דקיקות ושמים בכערה עים החצילים

פורסים אתמלפפון החמוץ לקוביות קטנות ושמים בסיר

כנל לגבי השום

הפטרוליזיה גם קצוצה בתוך הכערה

שמים את הפפריקה האדומה מלח מעט מאוד והפלפל הלבן {לגבי מלח ופלפל לבן רק לפי הטעם שמים מעט וטועמים

לא בושה לשתף טועם נוסף]

סוחטים חצי לימון מערבבים ובתאבון


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe319.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון