נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 03/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מתחילים עים הבשר...מוסיפים לבשר בצל מגורד שני שיני שום מגורדים

קוצצים מעט כוסברה ופטרוזילה

שמים בתערובת הבשר מלח כמון מעט מרק עוף ופלפל לבן מערבבים שמים מעט סודה לשתיה לאוריריות הבשר

פורסים את התפוחי האדמה לרוחב חוצים זוג לא עד הסוף

ממלאים בבשר

מגלגלים בביצה טרופה ולאחר מכן קמח. ומתגנים בשמן עמוק לקבלת גוון זהוב בהיר{יש עוד תנור]

מניחים בתבנית את יח התפוחי האדמה

מכינים רוטב....קוצצים בצל ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב

מכניסים את הרסק ושמים כוס מים חמים

מכניסים את התבלינים לפי הטעם

קוצצים כוסברה ופטרוזילה

ויוצקים עים הרתיכה לתבנית

מכניסים לתנור כחצי שעה בחום של 160 ושמים לב...{הרוטב חייב להיות מעל המפרום מעט לא הצפה ממש מעט לטעם}


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe325.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון