חפש מתכונים:       
שלום אורח
09.12.2019
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

ממולאים תפוחי אדמה במילוי בשר......קוראים לזה מפרום.....

רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   שעה עד שעתיים
מתאים ל:   8 מנות
 
רכיבי המתכון:

תפוחי אדמה גדולים מהזן הלבן 6 יח
בשר בקר טוחון חצי קילו
סודה לשתיה
כוסברה חופן
פטרוזילה חופן
בצל 2 יח
רסק עגבניות
שום ראש אחד
מרק עוף כמון
פ לבן
מלח
קמח
ביצה
שמן לטיגון עמוק



אופן ההכנה:

מתחילים עים הבשר...מוסיפים לבשר בצל מגורד שני שיני שום מגורדים

קוצצים מעט כוסברה ופטרוזילה

שמים בתערובת הבשר מלח כמון מעט מרק עוף ופלפל לבן מערבבים שמים מעט סודה לשתיה לאוריריות הבשר

פורסים את התפוחי האדמה לרוחב חוצים זוג לא עד הסוף

ממלאים בבשר

מגלגלים בביצה טרופה ולאחר מכן קמח. ומתגנים בשמן עמוק לקבלת גוון זהוב בהיר{יש עוד תנור]

מניחים בתבנית את יח התפוחי האדמה

מכינים רוטב....קוצצים בצל ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב

מכניסים את הרסק ושמים כוס מים חמים

מכניסים את התבלינים לפי הטעם

קוצצים כוסברה ופטרוזילה

ויוצקים עים הרתיכה לתבנית

מכניסים לתנור כחצי שעה בחום של 160 ושמים לב...{הרוטב חייב להיות מעל המפרום מעט לא הצפה ממש מעט לטעם}

 

תגיות המתכון: מפרום


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

סלט אליפות בגן האירועים המפואר שאני עובדדרישה ללא סוף מדהים האורחים פעורי פה וטעם

מתכונים נוספים בנושא ממולאים - שונות

מאת: שף יעקב ממולאים - שונות25/01/122255 צפיות
מנה לכרובית אפוייה בתוספת גבינות ותבלינים החיבור בין הכרובית והגבינות נותנת מנה מאוד טעימה

מאת: שף יעקב ממולאים - שונות25/01/124118 צפיות
מתכון לכרובית שלמה במילוי בשר מעוד חגיגית ומרשימה והטעם מדהים

מאת: שף יעקב ממולאים - שונות02/12/113157 צפיות
עלי גפן ממולאים בניחוח בשר טלה מעדן אמיתי

מאת: אמיר רוזןממולאים - שונות08/06/113447 צפיות
תחילת הקיץ, הכרמים מתחילים ללבלב, זה הזמן הכי טוב לקטוף אותם... עלי הגפן הצעירים והירקרקים.. לפני הריסוסים וההדברות, לפני צלקות השמש.. לקטוף ולמלא.קצת מטיש, אבל שווה כל דקה של עבודה..יש מספר דרכים למלא ולהגיש, אצלנו הכי אוהבים הנוסח הזה. ללא בשר, חמצמץ מעט, וקריר.

מאת: שף יעקב ממולאים - שונות31/03/1110352 צפיות
מנת ממולאים מן המטבח העיראקי

מאת: שף יעקב ממולאים - שונות27/01/119292 צפיות
המנה הכי מפורסמת במטבח הרומני במקור משתמשים בעלי כרוב כבוש אך אנו נכין מכרוב רגיל למי שמצליח להשיג כרוב שלם כבוש אז הכי מומלץ


 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported