נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 03/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מרתיחים את גרונות ההודו בסיר עים מעט כורכום{רק לצבע}כחצי שעה

מרתיחים לאחר מכן את השועית עד לריכוך

מכניסים את גרונות ההודו עים השועית ושמים שלושה כוסות מים

שמים את הפפריקה ככף גדושה

לאחר מכן את הרסק

לכתוש שום ולשים בפנים

לשים מלח מעט מרק עוף ומעט פלפל לבן{מי שאוהב יותר חריפות יכול לשים פלפל שחור גרוס}

לשים מעט כמון

לערבב

על אש קטנה כשעה שעה ורבע

בסוף התהליך להגשה....לקצוץ פטרוזליה ולפזר על הצלחת ... בתאבון


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe328.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון