נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 03/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


שוטפים היטב את רגל  הפרה

שמים בסיר מים רותכים ומרתיכים עד שיוצא קצף לבן..להוציא בעזרת כפית מידי פעם את הקצף עד לסיום

לרסק שני עגבניות ולשים בתוך הסיר

לקלף עגבניה רצוי במים חמים..יותר יעיל.....

לקלף את הסלרי לקוביות קטנטנות

לקצוץ את הסלרי עלים ולהכניס לסיר.להכניס את העגבניה המקולפת.התפוחי אדמה.והבצל

לחתוך לרצועות את פלפל החריף ולשים בסיר{שוב מי שלא אוהב חריף לא חובה}

כפית שטוחה מלח...זוכרים?מעט טועמים ושים עוד לפי הצורך

כף וחצי חוויג

כפית כמון..שטוחה

כפית סחוג אדום לתוך הסיר {לא חובה}

להרתיח על אש בינונית כשעה וחצי

לאחר מכן להשאיר על אש קטנטנה עד להגשה

....כמובן לערבב ולשים לב מידי פעם...כבכול תבשיל

מומלץ להגשה מעט פטרוזליה על הצלחת.....


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe329.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון