נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 05/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להשרות את הדגים במים ומיץ לימון ומלח כשעתיים

לסנן ולטחון בבלנדר יחד עים הפטרוזליה והכוסברה ושיני השום .והבצלים

לשים בכערה ולערבב את הלחם הסחוט יחד עים  מרק העוף כמון מלח ופלפל  .והביצה לשים היטב עד ליצירת מרקם אחיד

רוטב....

מטגנים בסיר רצועות פלפל אדום ירוק וחריף לאחר כשתי דקות מוסיפים 5 רשי שום פרוסים

קוצצים כוסברה ומינחים בסיר ומניחים את הפלפל היבש

שמים גם את העגבניות המגורדות

עים ככוס וחצי מים שמים את הפפריקה מביאים לרתיחה  שמים את כמית הלימון סחוט.

יוצרים כדורי קציצות ומסדרים בסיר{יש לשים לב....שהרטוב יכסה ב90 אחוז את הקציצות}

אש נמוכה כחצי שעה יש לבדוק מידי פעם

לטעום את הרוטב ואים יש צורך אז מעט מלח ומעט פלפל ולערבב ברוטב

ילהגשה מעט כוסברה קצוצה על הצלחת...


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe333.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון