נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 08/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון



 


מערבבים את הקמח עם הסוכר והשמרים במשך מספר שניות ומוסיפים
מלח תוך כדי הערבוב.

 מוסיפים את הביצה ומים בהדרגה, עד שהתערובת מתגבשת לבצק דליל.

 משאירים את הבצק לתפוח במשך כחצי שעה.  לוחצים על הבצק בכדי להפיל את התפיחה 
 ושוב משאירים את הבצק לתפיחה.
מחלקים למנות קטנות ומטגנים בשמן עמוק וחם.
את הספינג' המוכן טובלים בדבש ואפשרי להוסיף חמאה או לטבול בסוכר או שוקולוד המון אפשרויות כיד הדמיון


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe341.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון