חפש מתכונים:       
שלום אורח
14.10.2019
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

מאפה מרוקאי ספינג"

רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   שעה עד שעתיים
מתאים ל:   10 מנות
 
רכיבי המתכון:

1ק"ג קמח
30 גרם שמרים יבשים
2כפות סוכר
1כפית מלח
ביצה
מים לפי הצורך



אופן ההכנה:


 


מערבבים את הקמח עם הסוכר והשמרים במשך מספר שניות ומוסיפים
מלח תוך כדי הערבוב.

 מוסיפים את הביצה ומים בהדרגה, עד שהתערובת מתגבשת לבצק דליל.

 משאירים את הבצק לתפוח במשך כחצי שעה.  לוחצים על הבצק בכדי להפיל את התפיחה 
 ושוב משאירים את הבצק לתפיחה.
מחלקים למנות קטנות ומטגנים בשמן עמוק וחם.
את הספינג' המוכן טובלים בדבש ואפשרי להוסיף חמאה או לטבול בסוכר או שוקולוד המון אפשרויות כיד הדמיון

 

תגיות המתכון: ספינג


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

סלט אליפות בגן האירועים המפואר שאני עובדדרישה ללא סוף מדהים האורחים פעורי פה וטעם

מתכונים נוספים בנושא מאפים - שונות

מאת: המאפים של תמרמאפים - שונות01/10/142210 צפיות
קראמבל היה מאז ומתמיד אחד הקינוחים האהובים עלי. לא מתוק מידי, לא כבד מידי, ומאוד מאוד ורסטילי. אצלנו בבית תמיד יש תפוחים, וכל פעם שמתחשק לי משהו מתוק ומפנק, אני מכינה בזריזות את הקראמבל לקינוח, ועד שמסיימים לאכול הוא כבר אפוי ומוכן.

מאת: Calaoraמאפים - שונות01/06/131810 צפיות
בייגל שומשום אמיתי

מאת: Calaoraמאפים - שונות01/06/131561 צפיות
בייגל שומשום אמיתי

מאת: שף יעקב מאפים - שונות03/12/118522 צפיות
הכנת ג'חנון לאפייה בשיטה פשוטה ומאוד מוצלחת כולל הביצים החומות

מאת: שף יעקב מאפים - שונות19/11/112551 צפיות
בייגלעך רומני מתכון מקורי שווה במיוחד ולא מסובך

מאת: שף יעקב מאפים - שונות18/11/112341 צפיות
מתכון לעוגת לחם פודינג מהמטבח האנגלי קלה להכנה ומאוד טעימה

מאת: שף יעקב מאפים - שונות27/02/114614 צפיות
מנת כבדי עוף מתובלים שום, פטרוזיליה וכוסברה מונחים בתוך סלסלאות בצק עלים - מנה מרשימה חגיגית וטעימה במיוחד

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported