נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 08/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


:


:

לחמם 1 כף שמן במחבת ולהוסיף בצל. לטגן חצי דקה, ולהוסיף את שאר הירקות. לערבב כדקה, ולהוסיף את רסק העגבניות ואת המים. לתבל בתבלינים.
לבשל על אש בינונית עד שירתח, ואז להנמיך את הלהבה, ולבשל עד שהמים
מתאדים, בערך כחצי שעה. לטעום, ולתבל אים יש צורך......שוב


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe347.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון