נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 09/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


תבנית מלבנית ...חד פעמית או פיירקס
מחממים שמן בסיר,מוסיפים הבצל   לטיגון עד לקבלת גוון זהוב..לשים את הפטריות..,מטגנים מעט עד שישחימו ומסירים מהאש.
מוסיפים לסיר את תפו"א, הקוטז האשל שמיר,עגבניות,אבקת מרק והפלפל,בוחשים   ומוסיפים את הקמח לאט לאט תוך כדי בחישה {למניעת גושי קמח.}ומתבלים במלח.
מוסיפים ביצים ובוחשים.
מעבירים לתבנית משומנת ואופים בחום בינוני כ-45 דקות.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe350.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון