נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 15/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון



קולפים ושוטפים את הירקות. חותכים לקוביות גדולות. שוטפים טוב את
הפטרוזיליה, הכוסברה ואת עלי וגבעולי הסלרי ושורש הפטרוזיליה.
שמים בסיר גדול את  הירק. שמים מעליהם את הפולקעס. מוסיפים את המים. מביאים לרתיחה, ומסירים את הקצף שהצטבר.
מוסיפים לסיר את הירקות ומביאים שוב לרתיחה. שמים את הטבלינים ....שוב רק על פי הטעם מנמיכים את האש, מכסים, ומבשלים כשעה וחצי, או עד שהמרק מוכן לטעמכם


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe363.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון