נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 17/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ללחם......

שמים את הקמח בכערה שופכים את השמרים מעט סוכר מעט מלח שמים מים ולשים עד לקבלת מרקם אחיד

מכסים להתפחה של כשעה...לאחר מכן יוצרים כדורים כ7 יח ומתפיחים כחצי שעה.

למילוי.....

מתגנים את הבצל שמים את השומן בפנים ומזהיבים מוסיפים את הפטריות והזיתים לכרבע שעה טיגון תוך כדי עירבוב

עד לקבלת מרקם אחיד וזהוב מוסיפים מעט פפריקה אדומה והתבלינים לפי הטעם מוציאים וממתינים לקירור

לוקחים מערוך פותחים את כדורי הבצק ממלאים      שמים כחצי ביצה קשה פרסה...וסוגרים

מורחים ביצה וסומסום ולתנור 180 מעלות כחצי שעה בודקים מידי פעם ובתאבון


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe368.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון