נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 17/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להשרות את..פילה..הדג במיץ לימון  מלח וחומץ כחצי שעה לשטוף היטב

לחמם סיר רצוי רחב לדגים

מטגנים את רצועות הפלפלים מוסיפים את השום מטגנים כ10 דקות עד להזהבה

מוסיפים את הפלפלים היבשים

קוצצים חצי חבילת כוסברה ושמים בסיר

מניחים את גרגירי החומוס..או פול ירוק

לפני הנחת הדגים לגרד עגבניה..

מניחים את הדגים..עים העור קלפי מטה..

לוקחים את רבע כוס השמן שמים את התבלינים עים מעט מים חמים

שופכים את הכול על הדגים ..אים צריך להוסיף מעט מים אז ממש מעט

שמים את חצי החבילה של הכוסברה הקצוצה מעל הדג

מבשלים על אש בינונית כחצי שעה..רצוי לבדוק.......

בתאבון


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe370.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון