חפש מתכונים:       
שלום אורח
26.04.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

פילה אמנון מושט...ברוטב מיזרחי

רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   7 מנות
 
רכיבי המתכון:

7 יח פילה מושט
כוסברה
גמבה אדומה יח
גמבה ירוקה יח
פלפל חריף 2 יח......לא חייב למי שאוהב חריף יכול להוסיף
פלפל אדום יבש 3 יח
5 שיני שום חצויים לחצי
פלפל לבן
כף מרק עוף
פפריקה מתוקה כ2 כפות גדושות
רבע כף כמון
כפית מלח
שתי כפות שמן לטיגון
רבע כוס שמן לתיבלון
גרגירי חומוס סנפרוסט



אופן ההכנה:

להשרות את..פילה..הדג במיץ לימון  מלח וחומץ כחצי שעה לשטוף היטב

לחמם סיר רצוי רחב לדגים

מטגנים את רצועות הפלפלים מוסיפים את השום מטגנים כ10 דקות עד להזהבה

מוסיפים את הפלפלים היבשים

קוצצים חצי חבילת כוסברה ושמים בסיר

מניחים את גרגירי החומוס..או פול ירוק

לפני הנחת הדגים לגרד עגבניה..

מניחים את הדגים..עים העור קלפי מטה..

לוקחים את רבע כוס השמן שמים את התבלינים עים מעט מים חמים

שופכים את הכול על הדגים ..אים צריך להוסיף מעט מים אז ממש מעט

שמים את חצי החבילה של הכוסברה הקצוצה מעל הדג

מבשלים על אש בינונית כחצי שעה..רצוי לבדוק.......

בתאבון

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים

כמידי שנה כבר כ2 עשורים ממשיכים במסורת להזמנות ומשלוחיםדויד0547997478






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

מתכונים נוספים בנושא אמנון

מאת: שי אברהםאמנון04/12/125945 צפיות
דג פילה מושט מוגן על האש פיקנטי עם פיטרוזילה מלח ופלפל מעודן לכל אדם.

מאת: יובל גובאניאמנון20/01/116890 צפיות
6 דגי אמנון מופשרים לחלוטין חופן כוסברה קצוץ ראש שום קצוץ 4 ביצים מלח לימון מעט תערובת טיבול לדגים בזליקום פלפל חריף ירוק קצוץ דק מלח מעט פלפל שחור מעט מערבבים הכל יחד לבלילה אם הביצים ומשרים הדגים לשעתיים לאחר מכן מצפים בפירורי לחם וקמח מצה יחד ומטגנים בשמן במחבת בשתי הצדדים עד לצבע זהוב .

מאת: מתי פרג'יאמנון30/09/106018 צפיות
אהלן,לפעמים להתריס ולהתגרות באחרים מצביע על חוסר בבטחון עצמי,אך אני כל-כך בטוח במתכון הזה שאשמח לקבל ביקורת מאדם שלא יהנה מהדג השיכור.עזבו שטויות,הדג השיכור הינה מנה נהדרת שלא דורשת מאמץ עילאי אבל תוצאותיה יכבדו בהערצה ובמחמאות את יוצריה.אם לא אהבתם את הדג השיכור תבדקו אם אתם פיכחים. בתאבון

דג לערב חג ניתן לשלב במקום החומוס ....פולים ...או תפוחי אדמה יוצא טעים

מאת: יפיתאמנון11/08/0922734 צפיות
דג טעים וקל מאוד להכנה.

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported