נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 22/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון






 לפרוס על תבנית ניר אפייה ולהניח בה את הפלפלים 
 להכניס את התבנית לתנור שחומם מראש לחום גבוה (200 מעלות).
 להפוך את הפלפלים  מידי פעם ולהוציאם מהתנור כאשר מתחילים מתחילים לתפוס צבע ולהיות רכים להוציא ולהניח להתקרר לקלף את הקליפה החיצונית.......כול תהליך התנור ניתן לעשות באופן שונה.........לטגן... או לצלות על האש בתנור על ידי רשת

להניח את הפלפלים בכלי הגשה או בקופסא, כאשר הם חתוכים לרצועות דקות ואחידות

 לערבב היטב את כל חומרי הרוטב ולצקת מעל הפלפלים


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe377.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון