נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 23/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון




 לקצוץ 3 בצלים באופן גס ולטגן בשמן עד לריכוך.
 לטחון את בשר הקרפיון במעבד מזון יחד עם הביצים הקשות,הבצל המטוגן ושלושה בצלים
נוספים שלא טוגנו.
 להוסיף לעיסה את הביצים הטריות וקמח המצה.
 לערבב, לכסות ולהניח כמחצית השעה במקום קריר.
 לחתוך את הגזר לפרוסות ולהכניס לסיר עם המים בתוספת התבלינים ולהרתיח.
 להנמיך את האש ולהכניס לסיר את עיסת הגפילטע פיש כאשר היא עשויה לקציצות.
 לבשל 40 דקות לערך.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe381.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון