חפש מתכונים:       
שלום אורח
17.09.2019
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

גפילטע פיש

רמת קושי:   בינוני
משך ההכנה:   בין חצי שעה לשעה
מתאים ל:   8 מנות
 
רכיבי המתכון:

קרפיון בגודל בינוני - או שניים {תלוי מספר האורחים}ורק הבשר של הדג בקשו ממוכר הדגים לעשות
3 ביצים טריות
5 ביצים קשות
8 כוסות מים
1/2 כף פלפל לבן
5 כפות סוכר
9 בצלים
מעט שמן
2 גזרים
3/4 כוס קמח מצה



אופן ההכנה:



 לקצוץ 3 בצלים באופן גס ולטגן בשמן עד לריכוך.
 לטחון את בשר הקרפיון במעבד מזון יחד עם הביצים הקשות,הבצל המטוגן ושלושה בצלים
נוספים שלא טוגנו.
 להוסיף לעיסה את הביצים הטריות וקמח המצה.
 לערבב, לכסות ולהניח כמחצית השעה במקום קריר.
 לחתוך את הגזר לפרוסות ולהכניס לסיר עם המים בתוספת התבלינים ולהרתיח.
 להנמיך את האש ולהכניס לסיר את עיסת הגפילטע פיש כאשר היא עשויה לקציצות.
 לבשל 40 דקות לערך.

 

תגיות המתכון: דג קרפיון האמת טעים


 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים






סלט טונה מיוחד אהבתי למטבח מובילה אותי לנסות ניחוחות וטעמים נפלאים

סלט אליפות בגן האירועים המפואר שאני עובדדרישה ללא סוף מדהים האורחים פעורי פה וטעם

מתכונים נוספים בנושא קריפיון

מאת: שף יעקב קריפיון29/10/113761 צפיות
מנת דגים ניתן להחליף את הקרפיון בכל דג אחר מאוד טעים

מאת: שף יעקב קריפיון29/10/113831 צפיות
מנת דגים ניתן להחליף את הקרפיון בכל דג אחר מאוד טעים

מאת: שף יעקב קריפיון01/09/105897 צפיות
זהו מתכון קל להכנה ומאוד טעים ומוצלח מומלץ

מאת: שף יעקב קריפיון30/08/104837 צפיות
מתכון מקורי לאיקרה הרומנית המפורסמת

מאת: שף יעקב קריפיון07/04/104150 צפיות
מנת דגים מאוד מיוחד וטעימה

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported