נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 23/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


חותכים את הירקות לרצועות דקות מטגנים במחבת
מוסיפים את הסויה והיין ומאדים 3-5 דקות על אש בינונית.
מבשלים את הנודלס מספר דקות.
לאחר שהירקות התאדו שמים מרק העוף המלח והפלפל ומבשלים עוד כ 5 דקות על אש נמוכה.
לאחר שהירקות התרככו  מכניסים את הנודלס המסונן ומערבבים


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe382.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון